Wednesday, March 02, 2005

Misverstand bij Physical Education (P.E.)

Hey iedereen!
Ik heb vandaag ietske meegemaakt bij P.E.



We speelden voetbal en ja ... we speelden een matchke. Iemand uit de tegenploeg schopte de bal weg, ik wou naar die bal lopen om hem ook weg te schoppen maar die gast liep ook naar de bal en we kwamen tegelijk aan, hij slipte en viel bijna op mij, ik was slim genoeg om opzij te gaan maar toch botste hij tegen mij en ik ben toen ook geslipt, maar geen gewone slip: ik slipte en viel op de grond, 1 been zat onder mijn ander been en er moet iets met mijn been gebeurt zijn maar precies weet ik niet meer, omdat het zoveel pijn deed.
Ik moest naar de office, daar hebben ze een ziekenkamer met verpleegster, maar het lukte mij niet om te stappen, zoveel deed mijn enkel en mijn been pijn dus zijn ze een rolstoel gaan halen.
Ze hebben mijn mama gebeld en die is me dan komen halen, ik kon mijn been niet bewegen dus we zijn naar het dichtsbijzijnde ziekenhuis gegaan. Het was zeker niet groot, het was zo een voor eerste hulp. Daar hebben ze X-rays gemaakt en ons de uitslag laten weten, er moest een specialist (orthopedist) met me verder doen, maar die kwam maar in de namiddag, toen zijn we nog efkes naar huis geweest om iets te eten (het was ondertussen al na 1uur, het is gebeurt rond 9.30!)

Ik zal maar zeggen wat het is: ik heb mijn been gebroken, het is een twist zoals een gedraaide tak, boven mijn enkel en het is redelijk groot. Die dokter kwam een plaaster aandoen, dat hele gedoe deed wel wat pijn, maar ik heb me toch heel sterk gehouden.Nu doet het nog altijd pijn.
De plaaster is lichtblauw, het is wel een mooie kleur hoor! Ik hoop dat het rap voorbij is maar dat zal niet want ik moet hem zeker 6 weken dragen, de eerste drie weken mag ik er niet op steunen, moet met krukken lopen en mijn been altijd omhoog houden, daarna een soort lange skibot, het is wel niet leuk!



Toen ik thuis kwam lag er een grote enveloppe klaar van de post, met brieven van mijn vriendinnen in Belgie, met de Joepie ... joepie ... nu had ik toch iets heel tof om te lezen in de zetel met mijn been omhoog - dank u - dank u - dank u -

Kusjes van mij !!! eveline