Tuesday, March 01, 2005

1 maart

Het is al de eerste dag van maart en nog steeds zijn onze spullen er niet, we wachten op nieuws van de verhuisfirma, de kinderen worden een beetje ongeduldig, ze beginnen zich plots te herinneren wat er nog allemaal op komst is, het kan nu niet snel genoeg meer gaan.


Bert is zo fier als een gieter thuisgekomen, ze hadden op Sony Imagesworks een feestje omdat ze zondag de Oscar gewonnen hebben voor de Visual Effects van Spiderman 2, hij heeft het beeldje ook eens mogen vastnemen, whaaaaw...
Alexander was ook tevreden, zijn kort telefonisch interviewtje in de vroege uurtjes met karrewiet over de Oscar-uitreiking was gelukt, en ze hebben er 2 quotes (zo noemen ze dat) van gebruikt.
's Avonds zijn de twee mannen in huis, moe maar voldaan gaan slapen.

Deze nacht zijn we opgeschrikt door het luide gehuil van coyote's in de heuvels, ik vond het maar een vies geluid en kon het eerst niet goed thuisbrengen, best een beetje spannend om die roofdieren zo dichtbij te hebben. Toch zitten er hier nog een massa konijntjes, maar katten die zie je hier niet, hoe zou dat komen?

Nu rij ik als de bliksem om wat eten, voor de kinderen er weer zijn... anders moet ik ze meenemen en eerlijk, liever niet.