Wednesday, March 23, 2005

Mijn school.


Hey iedereen!!!Hoe ist daar in belgie??? Alles nog hetzelfde??!!!

Hier op school is alles toch wat anders dan in belgie hoor. Ik zal wat uitleg geven over de lessen.
Ik begin bij Science: je hebt hier geen werkboeken enzo, je moet gewoon schrijfpapier bijhebben om alles wat we leren op te schrijven (de leraren schrijven dat wel voor) en dat steek je dan gewoon in een map die je gebruikt voor alle lessen. Maar als er een hoofdstuk gedaan is geeft de juf u een 'study guide' en daar staan vraagskes op die je moet oplossen en kennen voor de test, dan overloopt de juf de vragen die op de test staan.
Nu math(wisk.) hier heb je een noteboek nodig om je huiswerk in te maken, je notes in te schrijven en je warm up. Ja, je huiswerk staat in een boek die je van het school mag gebruiken voor thuis. De juf geeft dus voor een hoofdstuk op een blaadje wat je huiswerk zal zijn, en warm up is wat je doet in het begin van de les om weer op gang te komen met de methodes.
Hier op school kan je 'bonus coupons' winnen, dat is een bonnetje en dat kan je gebruiken om je huiswerk een dag later in te leveren. Dan kan je ook nog 'coyote bucks' krijgen en die moet je op het einde van het jaar inleveren en dan kan je iets winnen.

Voor de lessen, als de bel gaat moet je gewoon naar je volgende klas gaan en moet je niet in een rij gaan staan!!! , dan gaat de volgende bel en dan moet je in de klas zijn.
Ja zoals je ziet, de school is hier toch anders dan in Belgie, leuker of niet, dat moeten jullie zelf uitmaken... dadada... kusjes van Eveline.