Thursday, March 10, 2005

"13 Colonies"


Fifth Grade (Catherine zit achter de rechtse jongen)

Sycamore Canyon School, Fifth Grade, is proude to present "13 Colonies", a Musical Play for Kids about Early American History.

Vanavond gaf Catherine's klas een voorstelling van de musical die ze al een hele tijd aan het inoefenen waren, het verhaal van de "13 colonies", een stuk over de vroeg amerikaanse geschiedenis. Zeer mooi gespeeld, die amerikaanse kids hebben helemaal geen schroom, zingen en dansen honderduit, daar kunnen onze belgische kinderen nog wat van leren!

Ondertussen is bijna al het speelgoed tevoorschijn gekomen uit de dozen, met het meeste is al grondig gespeeld, ook de massa boeken en strips heb ik uit de dozen gehaald, die liggen voorlopig op stapels te wachten, op een boekenrek- of kast dat er nog niet is. De meest gestelde vraag gisteren en vandaag en waarschijnlijk de komende dagen is: "waar ligt ...?" In mijn hoofd vormt zich een immense inventaris van voorwerpen en hun respectievelijke plaatsen. Voor veel dingen heb ik nog geen bergplaats, het huisje in Doorslaar was zo klein nog niet, we zijn er toen langzaam 'ingegroeid', nu overval je een huis met een container huiswaar, waar moet alles naartoe???