Friday, December 22, 2006

NPHS Winter Concert

Of het "Newbury Park High School Concert Choir and Panther Chamber Singers" presenteren hun Winter Concert, December 20 & 21 2006.


Wij gingen gisterenavond, het begon om 7 u. 's avonds en eindigde pas ruim na negen. Een dikke twee uur luisteren naar koorgezang, om eerlijk te zijn waren onze verwachtingen niet hoog gespannen. Maar, O... dat draaide helemaal anders uit, het niveau lag hoog, kwaliteit was prima en de sfeer was top, een concert op topniveau en dit gebracht door jongeren tussen de vijtien en achtien jaar oud, met Kara (alt) en Alex (bas) tussen alle anderen. Elke dag samen oefenen op school van zeven tot acht in de ochtend, zorgde voor ons mooiste Kerstgeschenk.
Mijn dierbaar mini digitaal cameraatje heeft weer eens zijn best gedaan, 1 Gb aan filmpjes heb ik ermee geschoten, deze ochtend heb ik ze aan elkaar geplakt, een compilatie van acht minuten van een twee uur durende show die geen seconde dode momenten had, waar de verveling niet ging toeslaan, die de hele avond hemels mooi klonk. Die paar minuten zijn maar een wink, doch 8 minuten is te lang voor het internet. Toch, het staat er helemaal op, speciaal voor Oma en Meme, omdat zij ook al jaren elk in hun koor zingen, ik weet dat zij het wel zullen weten apprecieren.
(Voor hen als jonge bejaarde internetgoeroes deze boodschap: doordat dit filmpje wat langer is, zal het even duren eer het goed is ingeladen, het zou kunnen dat het af en toe eens hapert, om dit te voorkomen laat je het rode lijntje eerst volkleuren. Merry Chirstmas!)
(De CD is besteld maar zal pas in januari klaar zijn.)

Voor wie het interesseert: "geniet ervan"!