Tuesday, December 26, 2006

kerstdag


Wat een mooie dag!
Misschien niet wat je je van een kerstige dag voorsteld, maar wel zoals wij ze het liefste hebben. Genieten van elkaar, geen verplichte uitstappen, maar doen waar wij zin in hebben.
Drie dansende (b)engels proberen hun nieuwe dvd Twister uit, leuke animatie die hen danspasjes aanleerd, ze vinden het super om te doen, eindelijk weer eens een bewegingsspelletje want die zijn veel beter voor hun gemoed dan al dat electronisch gedoe dat kinderen te veel doet gaan stressen.
Nadat Catherine haar spaarpot had bijeengeteld besefte ze plots weer dat er nog veel nodig is eer ze genoeg bijeengespaard zal hebben voor haar eigen laptop, daarom wou ze graag wat klusjes doen. Nadat alle opgelegde werkjes klaar waren vond ze de keukenramen toch wel erg vuil en begon ze die ijverig te wassen. Dankje Kerstman!
En Legoland heeft duidelijk zijn doel niet gemist, sindsdien zijn ze allen weer in de ban van de rood-geel-blauwe blokjes. Alle dozen liggen leeggekieperd op de benedenverdieping en daarvan worden weer modellen gebouwd. Papa is blij dat hij ook mag helpen.
Natuurlijk mocht een strandwandeling niet ontbreken, via een piepklein parkingetje naar een piepklein strandje, verborgen achter de rotsen, het was er aangenaam vertoeven.
Nadat we de gourmetoverschotjes van kerstavond opgebakken hebben, gingen we samen nog naar de film "Eragon", een mooie en spannende afsluiter voor kerst in een zo goed als lege filmzaal.