Friday, December 08, 2006

Ben en het vliegtuig

Sinterklaas heeft Ben's hartewens vervuld.

Hij is de meest fantastische bouwer die we kennen, zowel met de Duplo blokken maakt hij hele stadsbuurten als met de K'nex zit hij geduldig uren te bouwen alsook met de klassieke Legoblokjes is hij een echte kunstenaar.

Als benjamin heeft hij al het speelgoed van zijn oudere zussen en broer maar natuurlijk is er niets zo leuk om zijn eigen gloednieuwe bouwpakket te krijgen.
Zo stond op zijn lijstje het Lego vliegtuig en andere Lego city voertuigen.
De Sint heeft hem ruim bedeeld dit jaar. De doos met het vliegtuig was het eerste wat na school open ging en voor het avondmaal was het helemaal klaar. En papa die dacht dat hij dat samen met hem in het weekend zou mogen doen. Pech papa!

Dat vliegtuig vliegt nu al de hele week door het huis. 's Ochtends vroeg landt het even op het grote mama en papa bed, dan duikt het langs de trap naar beneden en maakt een veilige landing op de keukenblok om na het ontbijt zich in de woonkamer te gaan parkeren waar het trapje wordt aangeschoven zodat alle passagiers kunnen uitstappen terwijl ze wachten tot Ben weer thuis komt van school.