Friday, December 08, 2006

Surfers pick up...

... a penguin's life.

(een van papa's beeldjes)

Links: Hoofdpersonage "Cody Maverick".
Cody verlaat zijn thuis op Shiverpool in Antarctica om zijn droom na te gaan, surfen in de grote "Big Z memorial Surf Off" competitie op Hawai'i.
De film is een documentaire van een waar gebeurd verhaal van de legendarische pinguin surfer genaamd "The Geek" (gespeeld door Jeff Bridges). , geinspireerd op een legende van de Hawiiaanse big-wave surfer Greg Noll.
Zie ook de film Riding giants. (apple trailer)
Chris Jenkins, de producer van de film "Surf's Up" was dinsdag op Hawai'i op een receptie in het 'Ola restaurant' in het 'Turtle Bay Resort' voor de pers. Daar werden stukken uit de film vertoond en de drie professional surfers, Kelly Slater, Rob Machado and Sal Masekela, die een rol hebben in de animatiefilm waren er ook.

Onze buurman bracht de plaatselijke krant mee, hij kwam net terug van een weekje surfen daar. Hij wist te vertellen dat het een ware hype is, alle surfers zitten met groot ongeduld te wachten op de film. Ook de pro-surfers die meespelen zijn ontzettend enthousiast, de sfeer zit er dus goed in.

Bij papa ook, nu stilletjesaan het balletje van publiciteit aan het rollen raakt en alle reacties zo super positief zijn, is er weer veel nieuwe energie.

(En misschien wordt de wereldpremiere wel in Hawai'i gegeven. YES!!!)

The Honolulu advertiser, het artikel