Sunday, September 10, 2006

ons weekendje

Hey!
Het is Eveline nog een keertje. Momenteel is het zondagavond en morgen is het weer schooltje. Dus vroeg gaan slapen! Dit weekend hebben we natuurlijk aan de zee doorgebracht. Zaterdag zijn Catherine en ik al 's ochtendsvroeg met de buren meegegaan want hun zoon had een surfing wedstrijd in Malibu tussen alle locale surfclubs. Hij had goed gesurft en daardoor mocht hij naar de volgende ronde die vandaag was maar spijtig genoeg ging het nu wat minder. Daar zijn we dan de hele de dag gebleven.


Vandaag zijn we 's ochtends weer naar de zee vertrokken, maar deze keer om zelf te surfen. Onderweg zijn we gestopt aan een surfshop en daar hebben we nog een softboard gekocht. 9 ft. vooral voor Catherine, Helena en Alexander die door heel de zomer in Japan te zitten niet veel heeft gesurft en die nu toch ook is begonnen samen met zijn vriendin.
Onze (andere) surfersburen waren daar ook en na een hele dag in het water te zitten zijn we allemaal in "Dukes" een hamburger met frietjes gaan eten. (Vooral omdat er naast ons aan het strand een bbq-feestje aan de gang was en het verschrikkelijk lekker rook en we bijna misselijk werden van de grote honger!)


Dit is dus ons weekendje, dat we meestal aan de zee doorbrengen nu.
nog veel groetjes, Eveline -xOxOx-