Monday, September 25, 2006

Open Season

Telkens er een nieuwe film uit is bij Sony mag papa naar een speciale voorstelling in Hollywood 'en' hij mag '1' gast meebrengen. 1 is natuurlijk heel erg weinig als ze met zijn zessen staan te springen. Het is dus een beurtrol met de belofte dat de anderen de film dan later nog kunnen zien.

Het genre van de film in rekening genomen kwam Benjamins profiel uitermate goed uit de bus, maar op een maandag bij het begin van een schoolweek op de avondlijke uren zou het ventje de dinsdag onmogelijk fris halen, laat staan het einde van de film.

Dus hadden we nog Catherine die samen met Ben in de open wachtrij staat en zij ziet het al helemaal zitten. Het hele weekend heeft ze zich voorbereid op haar avondje uit met papa. Alle huiswerk en taken zijn afgewerkt tot en met komende woensdag, ze houdt er dus rekening mee dat ze dinsdag behoorlijk moe gaat zijn en vroeg naar bed zal willen. Gisteren, zondag, wou ze liever niet mee gaan surfen, een dagje helemaal alleen thuis, op haar gemak wat werken voor school, wat knutselen, wat lezen, een film kijken. Haar manier om zich psychisch en mentaal klaar te maken voor de grote avond.

Deze ochtend zat ze fris en monter, helemaal opgetut en vrolijk aan de ontbijttafel, straks na school breng ik haar halfweg tot Hollywood, daar ontmoeten we papa die haar verder meeneemt naar de party vooraf en dan naar de film "Open Season" om 7:30 pm in The Creek Theatre.


(Oh ja, je weet toch als je op de smalle prentjes klikt er meestal een groter oppopt he!)