Friday, September 22, 2006

infinity dollars


Alex wil een jobke want hij wil een auto kopen. Binnenkort zou hij graag aan zijn lessen theorie beginnen, maar hoelang die binnenkort is hangt een beetje van hemzelf af want papa wil eerst zijn resultaten kennen op school en hij wil enkel B's en A's zien en dat komt allemaal door het liefje rond Alex' nek van zeven in de ochtend tot negen in de avond.
Eveline die wil ook al een auto, ze is nu nog te jong, maar heeft uitgerekend dat ze binnen anderhalf jaar ook al kan beginnen en als ze nu al begint te sparen ze op haar zestiende genoeg dollars heeft, een modelleke om haar surfboard in te steken zegt ze.
En Catherine kan ook geld gebruiken, ze is nu al superzuinig op haar gespaarde centjes, nog te weinig want zij wil een eigen laptopje kopen. Met al haar honor-vakken hebben ze heel veel opzoekingswerk en heeft ze bijna dagelijks een essay te schrijven of een power point presentatie op te zetten. Nu is het rijtje schuiven met Eveline aan deze (mijn) computer of het oude laptopje beneden dat niet altijd doet wat er van computers verlangt.
Helena ziet het allemaal nog niet zo problematisch, ze vindt van zichzelf dat ze de gemakkelijkste is in huis, als ze maar vriendinnetjes kan vinden in de buurt.
Maar Benjamin die ziet zijn toekomst al helemaal zitten, zijn grote wens is "infinity dollars", zijn persoonlijke uitdrukking voor oneindig veel geld.