Friday, August 25, 2006

Let's do something fun!


De laatste vrijdag vooraleer het nieuwe schooljaar start, maar ook Ben's laatste schooldag in de summerschool, we hadden dus wel iets te vieren!

Laten we de auto volladen met kinderen en naar dat nieuwe waterpark gaan in Ventura! Via via had ik er nog maar pas over gehoord, het zou leuk zijn, niet te groot, niet te duur en maar een half uurtje rijden.
Een vriendje voor Ben en een vriendinnetje voor Eveline en ook het zusje voor Helena, Catherine's vriendinnen waren niet te bereiken, maar die had op zaterdag al een zwemparty met haar vriendinnen voor de inzegening van een pas nieuw aangelegd zwembad van een van hen. En Alexander? Die had het te druk met zijn vriendinnetje en het organiseren van een party bij haar thuis met alle jongens en meisjes van de drumline en de band van de school.
Het 'was' erg leuk, enkel de file op vrijdagnamiddag was minder leuk, maar dat hebben we een positieve draai gegeven door even van de autosnelweg te rijden door de drive through bij Mc-Donalds enkel en alleen om acht ijsjes te bestellen.