Monday, August 21, 2006

All Done


Inderdaad, alles wat op het bord stond en nog veel meer, want de eerste week stond niet in het wit op zwart met krijt genoteerd, toen waren het nog de eerste aanpassingsdagen en moest niets en kon alles.
De mooie afsluiter was gisteren zondag een dagje Santa Barbara, een spaanse nederzetting. We begonnen met de Zoo, op een prachtig domein bovenop een heuvel met uitkijk over de oceaan. Een heleboel andere dieren dan we in onze Europese dierentuinen gewoon zijn, maar het leukste is hier wel dat je giraffen mag voederen, met hun lange tong likken ze het voederkoekje uit je hand, een van hen heeft een gebroken nek en zou in de vrije natuur nooit kunnen overleven, in de zoo doet ze het prima en bracht zelfs al een gezond jong op de wereld.
Na de Zoo werd het een wandeling op de beroemde pier "Stearns Wharf" en dan door de hippe "State street", zo belandden we op het binnenplein van een Mexicaans restaurant waar je alle momenten Zorro kon verwachten, niet gezien maar wel lekker gegeten, dank je R&N.
Vandaag zijn ze dan vertrokken, een beetje zenuwachtig voor de lange reis met een peuter, een beetje verdrietig voor het lange afscheid maar ook een beetje blij voor de lange vakantie bij ons thuis.

Ze waren nog niet goed weg of we misten hen al, Raf zijn gebabbel, Nancy haar blije lach en Ruben het contente krullebolleke, het is nu veel te leeg in huis.