Tuesday, August 29, 2006

Kick-off Day

De spanning stijgt want morgen begint weer school!
Gedaan met het plezier en onbezorgd je tijd passeren.


Na het surfen kon iedereen niet snel genoeg gewassen zijn, vanaf vijf uur kon je op de lagere school terecht voor het ophalen van de naam van je nieuwe leerkracht. Aan het raam van zijn/haar klas hangt de hele klaslijst uit en kan je al zien wie er vanaf morgen bij je in de klas zit. Omdat er van ieder leerjaar heel wat klassen zijn gooien ze die klassenlijsten elk jaar weer door elkaar zodat je opnieuw weer andere vriendjes kan maken. Altijd erg spannend.
Maar ze halen de hele school niet enkel en alleen daarvoor op straat, er is ook BBQ en ander lekkers te krijgen, er zijn demonstraties van allerlei buitenschoolse activiteiten, je kan t-shirts en sweaters met het schoollogo kopen voor de klasuitstappen, je kan het jaarboek bestellen en je kan je al inschrijven voor vrijwilligerswerk, een hele lijst is beschikbaar.
Benjamin zit op eigen verzoek weer bij zijn eigen hele lieve juf Mrs. L. Anthony in het tweede. Zelfde klas, andere kindjes maar daar was hij geheel op voorbereid en ziet het nog steeds helemaal zitten. Hij wou zijn nieuwe chique hemd vandaag al aan en ook morgen.
Helena zit bij Mrs K. Kuratli in het vijfde, een paar bekenden maar niet haar Zwitsers vriendinnetje en dat vindt ze heel erg spijtig.
Catherine die had vorige week haar "pre-orientation-day" al gehad, die heeft in de Middle School voor alle vakken 'honors' niveau, dat is het hoogste en krijg je enkel als je het vorige jaar allemaal A' s haalde, niet alleen voor Science maar ook voor Math en kan je geloven ook voor English? Te weten dat ze anderhalf jaar geleden nog geen woord kon spreken, lezen of schrijven?
Eveline zet morgen een stap in het onbekende, zij start in het negende in de High School als "freshman", zelfde school als haar broer met 2500 lln.
Ook zij kent haar "schedule" al van vorige week, nog niet in welke klassen ze zal terechtkomen, heel erg spannend.
Alexander begint zijn voorlaatste jaar in de High School als "Junior", het wordt hard werken voor hem, de serieuze voorbereiding op College.