Tuesday, August 15, 2006

babysitters

Het is al na tien uur 's avonds en nog steeds zijn niet thuisgekomen, niet verwonderlijk want het dagschema zat bomvol en dit zonder baby, want die bleef bij ons. Eveline, Catherine en Helena hebben hun beste babysittalent getoond, zelf heb ik geen hand moeten toesteken, enkel een oog en een oor vanuit de verte en een enkele keer een te erg stinkende pamper in hun plaatst ververst, zijn potje had ik voor hen klaar gekookt en "tijd voor het dutje" hoorden ook nog tot mijn schamele taken, maar mijn flinke dochters deden al de rest.
We hebben er allemaal van genoten, ook het kleine krullebolleke, geen gezaag en geen geween, ze hebben zelfs heel wat afgelachen, alles verliep perfect, de dag was best te kort.
Hun plan was 3th Street en de Pier in Santa Monica, een dineetje in Culver City tijdens Bert zijn lunch, de Sony studio's Tour, Beverly Hills en Hollywood en als laatste de film "Monster House" in de Chinese Theatre op Hollywood Blvd. Ook voor Raf, Nancy, Alex en Kara blijkt de dag te kort , het zal wachten zijn tot morgen om hun verhalen te horen.