Thursday, October 04, 2007

Een beetje Cine Nieuws

Vanaf volgende week zal er in Belgie gesmeten worden met de eerste avant-premieres voor Surf's Up, de film is dus bijna in jullie bereik, 24 oktober, Joechei!!! Wie geraakt er aan ticketjes voor de eerste voorstellingen, laat het me weten, dan juich ik met je mee.
Als dan de film gedaan is, blijf dan nog een beetje zitten voor de aftiteling en als ge dan die vlaamse namen ziet passeren, ga je dan een heel klein beetje applaudiseren? Ge zult beloond worden met een extraatje na de film, kort maar plezant.
En kijkt, 't is niet omdat we er zo bij betrokken zijn, maar het is echt een goeie en plezante film, wij wachten al op de DVD want in de filmzalen is hij bij ons al lang verdwenen.
En als je dan tiener Cody Maverick zo bezig ziet, dan denk je maar eens aan Ben, want die gedraagt zich net hetzelfde tegenwoordig. Hij wil wat en gaat er gewoon voor, niets en niemand houdt hem dan nog tegen.
En Big Z, dat is precies onze buurman, met dezelfde passie en wijsheid maakt hij zijn eigen surfboards en ondertussen neemt hij Eveline heel langzaam mee naar het competitieve gebeuren. Maar langzaam, want 'Having Fun' is het aller, aller, allerbelangrijkste.