Tuesday, October 23, 2007

Catherine in KarrewietDeze ochtend net voor zevenen kwam er telefoon uit Belgie, Karrewiet aan de lijn, of er een van de kinderen (onder de vijftien wat hun eigen doelpubliek is) wat kon vertellen over de branden in hun uitzending van vijf uur?
Catherine onderbrak haar ontbijt en trok onvoorbereidt met de telefoon naar haar kamer en handelde dit kort interview in alle privacy af, gelukkig is er zoiets als Karrewiet online zodat we nu ook allemaal kunnen horen wat zij er zoal over te vertellen had! (De link ligt achter de televisie rechts onder en daarna ga je naar dinsdag 23 oktober.)
En laten ze het nou net ook in dezelfde aflevering over de film Surf's Up hebben, wat een toeval!
Papa zal content zijn vanavond, mag ook wel, hij belde daarnet nog, is moe omdat hij weer meer dan 2 uur onderweg was want door de branden in Malibu is de PCH afgesloten en moet hij nu via de 405, de drukste autostrade van Amerika. De onzuivere lucht en de nu drukkende hitte maakt ons ziek, de spanning om al dat ontembaar gevaar is vermoeiend en zolang de wind niet gaat liggen, gaat draaien en we weer kunnen genieten van een zuivere, koele en vochtigere oceaanwind, houden we ons rustig en wachten af.