Saturday, June 09, 2007

Eveline jarig

En dat vierde ze met een selectie uit haar grote vriendenkring.

De ochtend begon al erg vroeg omdat Alex de geschreven ACT-test moest doen als voorbereiding op zijn collegetoelating voor volgend jaar en hij moest weggebracht worden naar de High School in Woodland Hills. Alvorens weg te rijden konden we toch Eveline nog eerst "Happy Birthday" toezingen en haar onze kadootjes geven. Erg tevreden kon haar 'verjaar'dag al niet meer stuk.
Iets na de middag stroomden haar uitgenodigden samen voor het huis en drie kwartier later reden we met drie afgeladen wagens vol richting bioscoop, papa trakteerde op een matineevoorstelling van Surf's Up en alle buren gingen ook mee onder het motto samen is gezellig.
Helemaal in de sfeer stonden ze twee uur later weer thuis en werd er nog even lekker doorgefeest met reuze sandwiches, in Belgische pure fondant chocolade gedoopte marhmallows, fruitstokjes, cupcakejes en frisdranken uit de palmboom cooler.
Net 15 zijn, ze zal het niet gauw vergeten want de sfeer was erg goed, de kadootjes gingen boven haar verbeelding en voor het eerst ook jongens toegelaten.
Morgen springen ze collectief hun surfplanken op het water in, want dat zou 'warm' zijn, wat ze daar al onder verstaan, maar zeker nog niet voor mij!