Sunday, July 09, 2006

A date for "Monster House"

Telkens een nieuwe film bijna in de zalen komt, mag papa naar een speciale vertoning, enkel voor de medewerkers. Dan mag hij 1 gast meebrengen.
Niet gemakkelijk kiezen als je met zijn zevenen bent. Eigenlijk gaat papa er niet vaak naartoe omdat het altijd 's avonds is en hij dan nog eens extra laat thuis is, maar deze keer was bijzonder omdat na "the Polar Express" hij ook aan deze film heeft meegewerkt, niet de hele productie periode, want aan "Surf's Up" werd begonnen voor "Monster House" klaar was, waar hij vanaf het begin tot het einde aan werkt.
Een hele tijd geleden waren Alexander en Eveline al eens meegemogen.
In Monster House speelt een meisje dat als twee druppels water op Helena lijkt, daarom was het nu haar beurt. Helena 'on a date' met haar papa naar de 'Egyptian Theatre" in Hollywood.
Ze heeft er van genoten, alle aandacht voor haar alleen, de rit naar Los Angeles, de zaal en de collega's en dan de film, die volgens haar superspannend is. Het meisje met de vlechtjes heeft de rit huiswaarts al slapend doorgebracht met een brede glimlach van voldoening op haar gezichtje.