Friday, May 05, 2006

Awards

Elke maand worden er kinderen in de bloemetjes gezet, positieve motivatie, hier heet het "Awards Ceremony". Heel officieel met genoeg toeters en bellen om het elke keer weer speciaal te maken, met een echte uitnodiging voor de ouders van de betreffende kinderen zodat het achteraan in de zaal goed vol zit met sympathisanten beladen met allerhande camera.
Catherine en Helena waren dit schooljaar al eens aan de beurt geweest, vandaag Eveline, Helena en Benjamin. (Volgende week Alexander.)


Bert nam de vroege ontbijtsessie voor de award uitreiking van Eveline voor zich. Daarom heb ik daar geen foto van, wel van haar vertrek thuis bepakt met sportzak omdat ze vanuit school vertrok naar San Diego voor haar weekend tournooi van waterpolo.

In de voormiddag was Helena aan de beurt. Zij kreeg de bijzondere "Caracter Key award" voor "perseverance" of doorzettingsvermogen.
Nog steeds verwonderd ze de leerkrachten, de juf vergeet het steeds dat ze een dik jaar geleden nog geen woord Engels kon, nu overtreft ze de rest van haar klasgenootjes met haar uitzonderlijke taalkennis.
Je hoort en ziet in haar filmpje de uitreiking van haar award.


In de namiddag was het Benjamin's beurt.
Was die jongen al een hele week opgewonden, want een heel jaar heeft hij gewacht op zijn award en eindelijk was het zover en dan nog een speciale, ook hij kreeg de Caracter Key award voor perseverance of doorzettingsvermogen.
De juf zei het nog achteraf: "Ik ben zo fier op Ben, hij werkt zooo hard, ik ben echt heel erg fier op hem!"
Je hoort en ziet ook in zijn filmpje de uitreiking.