Tuesday, July 26, 2005

Birthday Boy

Gelukkige 7de verjaardag!
"Ik heb niet gekeken, echt waar!" Benjamin zit strak voor zich uitkijkend van de ochtendtekenfilmpjes te genieten op disneychannel.
Het gebruik wil dat de jarige wacht tot alle anderen beneden zijn en tot hij/zij geroepen wordt en dan zingend door de rest onthaalt wordt met pakjes en ballonnen aan de versierde keukentafel.
Maar onze kleine verwende jongen is 'altijd' als eerste op, is dan even grote baas van afstandsbediening en televisieprogramma's tot de anderen zijn ochtendlijke rust komen verstoren. Tot daar zijn alleenheerschappij in een groot gezin. Zelfs die ene ochtend van zijn verjaardag geeft hij dat voorrecht niet af, hij is dus naar eigen zeggen zonder naar de keukentafel te kijken in de zetel gaan zitten en heeft zijn hoofd niet naar links gedraaid om even te piepen. "Trouwens ik kon toch niets zien want 'het' is toch ingepakt!!!"

We hebben alles gedaan wat hij graag wou doen vandaag: thuis blijven en met zijn nieuwe aanwinst spelen en McDonalds eten. Binnenkort geeft hij een feestje maar hij wil wachten tot zijn beste vriendje thuis is van vakantie.