Monday, January 08, 2007

eerste schooldag 2007

Twee weken spelletjes spelen, veel films bekijken, alle lego's ondersteboven halen en kerst en nieuw vieren, dat hebben ze deze vakantie gedaan.
Maar aan alles komt een einde, zeker aan de leuke dingen nog het snelst en zo werd het dit weekend aftellen naar vandaag, weer vroeg opstaan en op tijd naar school vertrekken.
Benjamin liep al een paar dagen te klagen, "ik voel niet zoals school!", zijn vertaling van "I don't feel like school." Toch was hij als eerste op, al aangekleed voor ik mijn bed uit was, had hij zijn lunchzakje al klaar en dichtgeplakt toen ik de keuken in kwam, zat hij als eerste in de auto en kon hij er niet rap genoeg weer uitspringen om door te schoolhek te crossen, op zoek naar zijn vrienden.
Bij Alexander die twee weken niet voor de middag zijn bed uit te krijgen was, hadden we serieuze twijfels of het deze ochtend wel zonder ongelukken zou lukken, maar ook hem hoorden we vanuit ons bed in de keuken rommelen iets na zessen en tegen kwart voor zeven was ook hij al de deur uit. Eveline die ook al klaar was is volgens de anderen met hem mee vertrokken, we hebben ze in ieder geval nog niet gezien vandaag.
Helena en Catherine bleven nog wat rondhangen in pyjama, maar waren uiteindelijk ook sneller klaar dan verwacht, met volle boekentas vol nieuwe projecten.
Als dat geen blitse start is van een 2007!