Friday, January 19, 2007

Wacky Day


We doen het niet iedere vrijdag, alhoewel ik dat liever wel zou doen, een schoolweek eindigen met een traktatie, bijvoorbeeld een vruchtensapje met ijs of yoghurt gemixt, of een ijsje, of Mc.Donalds, of wat anders.
Vandaag deden we het weer wel, met de jongste drie dan wel te verstaan, want Eveline was bij haar waterpolovriendinnen en Alex die was op stap met Kara.

Vandaag, spirit day, een "Wacky Day" of "gek geklede dag" voor Ben en Helena. Dat wil zeggen dat iedereen dan een beetje raar en belachelijk aangekleed naar school komt. Ben deed zijn t-shirt achterstevoren aan, twee verschillende schoenen en kousen en een halve tube gel en heel veel haarlak moest zijn lange haar naar boven houden, tegen drie uur lag dat allemaal al weer plat. Helena zette haar gekste petje op, deed haar bikini boven haar t-shirt en had ook twee verschillende kousen aan.
Bij Catherine was het "Music Day" of "muziek dag". Iedereen mocht zijn mp3-spelertje meebrengen en er ook naar luisteren tijdens de speeltijd, tijdens het lopen bij turnen en soms in de klas als het mocht. Als je het mij vraagt was het eerder iPod-dag, in alle formaten en kleuren heb ik ze zien passeren.