Thursday, November 23, 2006

B-day feestje


Tijdens de voormiddag zijn we langs de "B-safe driving school" -of de rijschool- geweest, hij mag nu aan zijn theoretische rijlessen beginnen, dat kan normaal al vanaf je 15,5 maar door zijn zomerreis naar Japan vonden we het beter om nog eventjes te wachten tot hij 16 was, vandaag dus en naar zijn gevoel geen dag later want het duurt nu nog ten minste zes maanden vooraleer hij alleen mag beginnen rondcruisen.

Verder bleef de hele dag verdacht rustig en stil, hij werd er zelfs een beetje zenuwachtig van, tot er 's avonds enkele vrienden 'toevallig' langskwamen en eventjes later 'eindelijk' zijn vriendinnetje. Een uur hebben ze de boel op stelten gezet op zijn kamer en daarna reden we samen naar een tof restaurantje waar papa ook toevallig was en ook Kara's familie. Met een hele bende hebben we daar zijn verjaardag gevierd en het was echt een heel erg toffe sfeer, leuke vrienden heb jij Alex!

Nadat het hele restaurant luidkeels "Happy Birthday" had gezongen kwam er nog een toetje dat zijn liefje als verrassing had gebakken, een erg lekkere chocolade verjaardagstaart, oh ja, daarom bleef ze zo lang weg! Met 16 kaarsjes erop die telkens opnieuw weer oplichtten heeft hij heel erg hard moeten blazen, nog meer sfeer dus aan die tafel vol tieners.
Er was natuurlijk weer veel te veel lekkers over, maar dat hebben we allemaal netjes ingepakt naar huis meegekregen, niets gaat verloren!