Wednesday, February 22, 2006

My Gift Card

Ze heeft van haar verjaardag genoten, alleen het gevoel "jarig" te zijn geeft haar vleugeltjes. Nogthans viel haar kadootje klein uit, had de post nog niets te bieden en was het een gewone schooldag met huiswerk.
Maar zij en haar vriendinnen hebben voorpretjes naar zaterdag toe, dan viert ze samen met haar beste vriendinnetje 'Sneha' -uit India- haar feestje, samenkomst bij ons, gaan ijsschaatsen in Simi Valley en dan terug bij ons met pizza van de pizzaman.
Na school heeft ze zichzelf getrakteerd op een grote Frappuccino Strawberry, zelf betaald van haar van 'Nonie' gekregen Gift Card.



Een dag, waarop na school nog een heel avondprogramma volgt van brengen en afhalen, helpen huiswerk maken, een maaltijd koken en weer wegbrengen en ophalen.

Alexander die sinds deze week officieel in het Volleybalteam zit van de Newbury Park High School, elke dag trainingen van minstens twee uur en wekelijks twee wedstrijden tegen andere High School's uit de regio, allemaal na de lesuren.

Benjamin en Helena die nog steeds in de soccer zitten, de try-outs zijn deze week ten einde en dus zullen we moeten beslissen of ze verder doen al dan niet.

Eveline die opnieuw in de waterpolo ploeg zit van het nieuwe seizoen, twee avondtrainingen en een wedstrijd in het week-end.

Catherine die ook nog wel wat wil sporten, volleybal is haar eerste keuze, maar waterpolo spreekt haar ook wel aan.

Maar hoe combineer je dit alles, met 1 mama en haar auto en vijf kinderen die je allemaal evenveel kansen wil geven en een papa die te laat thuis is, enkel ophalen in de late uurtjes lukt voor hem nog wel eens. Als al die activiteiten en trainingslocaties zo ver uiteen liggen, een enkele trip is al gauw een kwartier de baan op en voor de ander is het dan net de andere richting uit. En hoe blijven we dit alles betalen? Sporten in de VS kost een fortuin, voor een enkel seizoen betaal je al gauw $350 en zo zijn er vier in een jaar.