Saturday, December 17, 2005

Chocolate factory

Zaterdagvoormiddag en het hele huis geurde uitbundig naar chocolade,
"Daddy Wonka's Chocolate factory" en Helena deed niets liever dan helpen.
-lees: proeven-

onweerstaanbare lekkere gesmolten chocolade
Omdat drie grote kommen chocolade mousse maken toch nogal al duurt en kinderen er een beetje ongeduldig van worden en als er dan ook nog een oma begint te zingen zodat het langzaamaan een wilde boel wordt in het fabriek, "waarom gaan jullie niet eens wandelen?" met als antwoord "Oh ja, komaan, we zijn weg!", was dan ook een verstandige zet.
Maar als je 's avonds een "Neighborhood-Progressive-Christmas-dinner" wil houden samen met je nieuwe buren, mag een echte kerstboom niet ontbreken, dus een ritje naar de "Home Depot" leverde ons een mooie, goedruikende, netjes in vorm gesnoeide den op.
fotogalery Xmas tree
Verwondering van de dag: "Hebt ge dat nu al gezien? Bij ons in Belgie hangen die naalden altijd naar beneden en hier staan die zo mooi rechtop! En zo schoon van vorm, dat heb ik nu nog nooit gezien ze, en allemaal zo perfect, hoe kan dat nu?!"
De Dinner Party was een groot succes, supergezellig, goed op tijd begonnen, een uur per huis/of gang, het werd steeds maar gezelliger en uitbundiger naargelang het menu vorderde, altijd en overal lekker, nergens geen stress of geharrewar, steeds werd het leuker en toch werd het feestje op tijd afgesloten, perfect!