Saturday, May 19, 2007

West Side Story


Ik begrijp niet vanwaar die jongeren de energie en de tijd halen, maar tussen al die koorrepetities en optredens door kwamen ze ook al weken iedere avond na school samen om te oefenen aan de Musical "West Side Story". Maanden geleden waren er audities voor de dramaclub en is het verwonderlijk dat het vooral koorleden zijn die het gehaald hebben? Wat een talent zit daar tussen zeg, we hielden het niet voor mogelijk en ook nu weer hebben ze ons bij de voorstelling met verstomming geslagen. Een live show van bijna drie uur, enkel en alleen door High School studenten maar met de kunde van professionals, met een live orkest en al. Het leuke is dat we optredens op hoog niveau kunnen meemaken en doordat de kinderen heel wat artiesten kennen komt dit voor hen zoveel dichterbij, erg motiverend vind ik dat.

Kara, Alex' vriendinnetje speelt Francisca uit de Sharks clan, ze geven in totaal zes volwaardige voorstellingen en Alex gaat trouw iedere keer mee van bij de voorbereiding tot het einde.
Geen fotos en geen filmpje, om eerlijk te zijn, ik ben het vergeten, enkel hun affiche tijdens het aanschuiven voor tickets heb ik. Voor wie het niet laten kan, "America" - "Maria" - "I feel pretty"