Tuesday, May 01, 2007

spiderman-3



Als er bij sonypictures een nieuwe film uitkomt dan krijgt papa een uitnodiging om die te gaan bekijken vooraleer die in de filmzalen komt en dan mag hij 1 gast meebrengen. Zo wachten de kinderen ieder hun beurt af en vandaag was dat de laatste in de rij, of de jongste van de vijf, de benjamin van het gezin, Benjamin.

Slechts de avond ervoor vernam hij het nieuws, wat jammer dat ik geen foto of filmpje heb van zijn reactie want het was voor hem te mooi om waar te zijn en hij kon amper blijf met zichzelf om zijn contentement uit te drukken.

Zo trok hij zijn mooiste hemd aan en droeg hij de broek die anders als ongemakkelijk afgeschilderd wordt. Beladen met dekentje en kussen voor tijdens de terugrit huiswaarts pikte papa hem 's avonds op en vertrokken ze met zijn tweetjes naar Los Angeles. Pas laat, als de anderen en zelfs mama al lagen te slapen kwamen ze weer thuis.

Spiderman is nu een nieuw idool in huis, naast Star Wars waarvan alle episodes de plaats hebben ingenomen van Scooby Doo, overal in huis duiken op de meest rare plaatsen zelf ontworpen ruimtetuigen op, vanmorgen vond ik er zelfs eentje op de middenconsole in de auto en deze avond was die weer plots verdwenen.