Tuesday, September 06, 2005

Homework

Ze zijn nu goed gestart, MET huiswerk.

Alexander heeft aardig zijn best gedaan, zijn huiswerk is op posterformaat. Eveline en Catherine hebben beiden reeds een gedicht geschreven, min. 18 regels over "Where I'm From". Helena heeft een "homeworkbuddy" gevonden bij Robin, het nieuwe buurmeisje. En Benjamin probeert alle trukken uit om er maar niet aan te beginnen, klaagt dan steen en been bij elkaar, doet zijn best om mijn aandacht af te leiden en om er vanaf te geraken. We hebben het dan maar opgeplitst, een deel onmiddelijk na school en een deel na het avondeten.

En mama en papa hebben ook een pak huiswerk: mama formulieren invullen en papa de cheques uitschrijven en dan alles samen keurig aan elkaar nieten en terug in de juiste "coyotefolder" (of huiswerkmap) stoppen.
Invullen van: "Emergency sheet" of een fiche met alle namen en gegevens en telefoonnrs. in geval van een ramp. "Emergency Comfort Kit" bestellen en betalen, bestaat uit levensnoodzakelijke benodigdheden in geval van een ramp of terroristische aanslag. "PTA membership" of zoiets als een oudervereniging. "Donations" voor de school, "Student/Parent Directory Form" of een adressenbestand. "Guestspeaker form" of wie in functie van carriereplanning als gastspreker wil komen. En dat dan telkens 5 keer.