Sunday, August 02, 2009

Zoveel dingen op 1 dag!

Nog twee dagen zijn ze bij ons en dan trekken ze tien dagen in hun eentje met de trein naar de Grand Canyon en daarna naar San Francisco, een reis door VS in hun reis naar de VS. Inderdaad, het voelt net weer een beetje spannend aan om opnieuw te gaan inpakken, maar nu enkel een handelbare rugzak.

En omdat ik nu al voel dat we hun gegiechel en onneindige grappen en grollen zullen missen, een verslagje van onze zondag vandaag.

Het begon weer vroeg, al voor zessen liepen de wekkers af, A.Sophie en Tantan lopen hun wekelijkse trektochtje met de trailrunners door het gebergte van Malibu en Bert ging daar wandelen met de twee andere Sophies en onzen Ben, inderdaad, ons ventje kan het bijzonder goed vinden met onze gasten, hij is niet van ze weg te slagen en wil alles meedoen. Terwijl lopers blij zijn bij het zien van de vroege koele ochtendmis (komt door de oceaan zo dichtbij en de hoge temperaturen van overdag) was het voor de anderen een demotivater om uit bed te kruipen. Maar beloofd is beloofd en plannen zijn plannen, zo hup er allemaal toch maar vandoor op deze vroege zondagochtend.

Van Malibu Creek State Park naar Paramount Ranch en op de terugweg rond Malibu Lake en zo weer in het State Park en langs de filmset van M.A.S.H.
Onze looproute geregistreerd door de Garmin GPS hier.

En het was daar dat we Bert, de twee meisjes en Ben tegenkwamen.


Het heeft ons allemaal bijzonder veel deugd gedaan, de koele vochtige berglucht zo vroeg in de ochtend ging over in een stralende zonnehemel na afloop van alle inspanning van lopen en wandelen. Zalig.
Na een lekkere douche en een goeie brunch knal op de middag trok Tantan met de drie Sophies naar Venice Beach, een drukke toeristische trekpleister aan de kust in Los Angeles die je als jong volwassene niet mag gemist hebben.

Druk en gezellig was het. Beladen met nieuwe indrukken reden we, na enkele uren slenteren op de Venice boardwalk, moe en voldaan naar huis.

Bedtijd heeft niet lang meer op zich laten wachten. Geen wonder zeker!!!