Wednesday, August 17, 2005

Wij zijn ook naar Universal Studios geweest!

De ouders van Benjamin's Belgisch vriendinnetje op bezoek, hadden 'combi-tickets' gekocht voor 'Universal' en 'Sea World' , dit kwam goedkoper uit dan aparte dagkaarten. Die combi-tickets zijn dan wel 2 weken geldig, daarom hadden we ze na hun gebruik opgestuurd gekregen. Daardoor konden gisteren Eveline en Alexander al gratis naar 'Universal Studios'.

Vandaag wou Bert van thuis uit werken, dan moet het best wat stiller zijn, daarom bedacht ik deze ochtend dat ik wel met de 3 jongsten eens tot in Los Angeles kon rijden, ook naar de Universal Studios met diezelfde kaarten, de 2 oudsten konden dan rustig bij papa blijven.
Ik heb die drie in weken niet zo snel aangekleed gezien, terwijl ik nog snel wat bijeen grabbel en de gps wordt ingesteld, zitten ze al lang vol spanning in de wagen te wachten. Zo blij!

met zijn drietjes zijn ze er klaar voorBenjamin kletsnat


En we hebben ons 100% geamuseerd, de 'Jurassic Park Ride' hebben we 2 keer gedaan, 'Shrek-4D' vond ikzelf fantastisch, 'Back to the Future' was verrassend, maar de 'Nickelodeon Blast zone' vonden ze ook wel leuk.
Catherine had graag nog wat meer spannende dingen gedaan, zoals de rollercoaster 'Revenge of the Mummy', maar dat zal voor een volgende keer zijn.
Bedankt voor de kaarten!