Tuesday, August 30, 2005

Jamba-Juice-en


Benjamin is thuis zijn pyama komen omwisselen voor een short en t-shirt, supersnel zijn tanden gepoetst en dan een hele dag met zijn vriendje mee op stap.

Ideaal om met de 4 anderen ook op stap te gaan:

Eerst naar het volwassenonderwijs, inschrijven voor de ESL-classes die volgende week opnieuw starten, dan maar ook de Toefl-class doen, deze bereid je voor op de engelse test die je als anderstalige moet afleggen als je een amerikaanse hogeschool of universiteit wil volgen.
Eens we nu toch goed bezig waren, een cursus "intermediate photography" 12 uur verdeeld over 4 avonden, en ik weet dan weer niet van ophouden, ook maar de "intermediate Flash MX" waarmee ik vorig jaar in Belgie aan was begonnen maar door de verhuis heb moeten stopzetten en sindsdien het programma niet meer heb aangeraakt. Om er weer zin in te krijgen.

Daarna richting Bib, een nieuwe lading boeken voor de meisjes, een lading engels lezend bevorderende computerspelletjes voor Benjamin, een video voor Alexander en voor mij het boek "speak english like an american" met CD, vanaf nu onze vaste audiokost in de auto, en 't is nog plezant ook, dat we daar niet eerder aan gedacht hadden! Natuurlijk ook nog een boekje voor papa.

Daarna ge-jamba-juice-ed, om daarna, met frisse energie, nog wat nieuwe kleren te shoppen.