Monday, January 10, 2005

"het" Nieuws


Het afgelopen week-end werd druk-druk-druk: kaartjes maken (dank u wel Ruth voor het sublieme ontwerpje!), printen en snijden. Emotionele reacties verwerken van familie en vrienden. Inboedel sorteren, opruimen, verdelen, inpakken. Afspraken maken, lijstjes maken, planning opstellen,enz...
En dan eindelijk is het maandag, terug school, een geschenk voor de kinderen om te ontsnappen aan een helse week, die we hopelijk doorkomen zonder kleerscheuren.
Vanmorgen het verplichte bezoek aan de ambassade met de nodige papieren die we vorige nacht ingevuld, nagelezen, verbeterd, nagelezen, verbeterd,... hebben. Na een uitgebreide veiligheidscontrole langs diverse posten raak je dan hopelijk binnen, Alexander en ik ja maar Bert moest buiten wachten, mocht niet in de veiligheidszone blijven staan, werd bijna letterlijk buiten gegooid om dan nadien met veel verontschuldigingen teruggehaald te worden door de veiligheidsdienst want hij was dus wel nodig bij de aanvraag van onze visa! Gesprekje met de consul, nakijken van alle formaliteiten en yes, morgen mag er eentje naar Brussel terug om onze visa en paspoorten op te halen.