Sunday, December 20, 2009

fotoblogje

Een luie winterse zondag heeft ook zo een keer zijn voordelen. Alhoewel met de sneeuw in Vlaanderen kan ik het hier eigenlijk moeilijk winter noemen hoor, na een natte en koude week is het winteren voor ons voorlopig gedaan en genoten we alweer een volle week van zalig zacht weer met een staalblauwe hemel die af en toe eens wat versierd wordt door een schoon dun wolkje. Bijna Kerst en daarom een paar recentere fotos van de kinderen.

Ben in het Malibu Creek State Park op de oude M.A.S.H. filmset, genomen toen the Sophies bij ons op vakantie waren. Hij doet hier een beteke gek met al die toffe meiskes rond hem.


Helena deze zomer op haar surfplank. In het korte broekje tijdens de Malibu Surf Contest waar ze toen eerste plaats haalde in haar leeftijdscategorie.


En hier heeft ze gewoon veel plezier op het surfbord van een vriend.Catherine die klaar staat voor de dansavond op school die het begin van een nieuw schooljaar inluidt. Helemaal opgemaakt om de jongens hun hoofd op hol te brengen.Maar hier ook heel gewoon de lieve zus voor haar kleine broertje Ben.
Eveline die in het laatste jaar voor ze naar College vertrekt het genoeg vond met lang haar. Ze ging naar de kapster en besliste om ineens een heel stuk eraf te doen zodat ze haar haren kon schenken aan "locks for love", een organizatie die haar inzameld om pruikjes te maken voor kinderen met kanker. Een hele lieve daad die ze met haar volle hart heeft gedaan. Ondertussen zijn haar tanden eindelijk helemaal op hun plaats en kon de beugel na vijf jaar weg.Alexander aan het werk op een filmset want dit is wat hij het liefste doet. Achter de camera staan en zowel videoclipjes als kortfilms als huwelijken als dure verjaardagsfeestjes filmen. Hij heeft er meestal naast zijn school zijn handen goed mee vol.