Thursday, November 20, 2008

Catherine

De derde in rij is Catherine, haar naam nu zo leuk op zijn amerikaans uitgesproken.
Catherine is op High School, als veertienjarige een eerstejaars of een "Freshman". Het was hoog tijd voor haar om te verhuizen van de kleine school naar de grote, ze voelt zich er thuis en ook zij doet het bijzonder goed, ook al heeft ze niets anders dan "honor"vakken, waarbij de leerstof erg zwaar en veel is. Toch heeft ze daarnaast nog tijd om te sporten, veel te sporten.
In de vroege ochtend voor de lessen heeft ze pre-zwemseizoen training, tijdens de dag anderhalf uur sport als lesvak en na school begint ze aan de waterpolotraining samen met haar zus.
Atletisch als ze gebouwd is, is het dan ook geen wonder dat ze supersnel geworden is in het water en ze is er best fier op.
Maar op vrijdag en zelfs zaterdag gaat ze ook wel graag eens op stap met haar vriendinnen. Tijdens het voetbalseizoen (American Football) op school wou ze geen enkele thuiswedstrijd missen en af en toe eens naar de film of een middagje shoppen in de Mall ziet ze ook altijd wel zitten, zolang ze maar niet mee moet met mama en papa.
Catherine is ook erg creatief, knutselt graag kadootjes op een speciale manier in elkaar, maakt pareltjes van verjaardagskaartjes en ontwerpt ook kunstige voorbladen voor in haar schoolmappen. Ze zit dan ook graag uren verborgen in haar kleine, donkere, blauwe en gezellige kamertje.

Hier hongerig na school vandaag, nog nat van het waterpolozwembad.


In haar eerste (rode) baljurk en hoge hakken voor de "Home Coming Dance" op school bij een van haar vriendinnen thuis waar ze met de hele kliek hadden afgesproken om samen op restaurant te gaan eten vooraleer naar de schooldans af te zakken. (De 'home coming' dans is om het begin van het schooljaar te vieren, is op school.)