Friday, December 21, 2007

Joepie Kerstvakantie


Oef, het eerste lange stuk van het schooljaar zit er eindelijk op, donderdag was de laatste dag, vrijdag vakantie en het leek wel zaterdag want ook papa vond dat hij al recht had op wat verlof, tot de kinderen weer naar school gaan is iedereen thuis, niet te geloven!
Maar vakantie wil niet zeggen dat we hier languit gaan liggen nietsdoen, nee hoor. We proberen allemaal samen de dag te beginnen met wat sport en spel, doen daarna wat klusjes en sluiten af met wat plezants en gezelligs. Eveline traint ijverig verder met haar waterpolo team van de school, zelfs buiten in de gietende regen bij erg onaangename temperaturen (zie foto van de wedstrijd gisteren) en Alex vertrekt iedere ochtend vroeg in zijn geliefde auto naar zijn liefje thuis waar hij werkt voor de door MS in een rolstoel gekluisterde mama. Dat doet hij ook zo na school en op deze manier kan hij zelf zijn financien beheren, typisch voor alle High School studenten die vanaf hun zestiende hun eigen auto te betalen hebben. Trouwens Eveline is volgende in rij, ze is zich nu aan het voorbereiden op het schriftelijk rijexamen dat ze deze kerstvakantie nog zal afleggen, het jaar 2008 begint zij dus ook al achter het stuur. Aiaiai...
De laatste schooldag van 2007 sloten we wel mooi af met een prachtig Winter Concert van het koor, net zoals de vorige concerten worden we nog steeds verrast door de professionaliteit en het vele aanwezige talent, ongelooflijk hoe die gasten kunnen zingen, ik wou dat jullie het met je eigen ogen en oren konden meemaken want ik heb er geen woorden voor. (klik op de foto en je ziet hem groter, Alex staat rechts van de dirigent helemaal boven net onder de rode micro)