Friday, December 07, 2007

Beloningdiploma

Iedere maand worden per klas leerlingen publiekelijk in het zonnetje gezet, dan krijgen ze een diploma met daarop de goede eigenschappen waarom ze deze maand zijn uitverkoren met nog tal van gratis bons voor eethuizen of ijsroomzaken uit de buurt, een knuffel van de juf en een groot applaus van de andere kinderen en vele aanwezige ouders en grootouders.
Een van de vele manieren waarop de kinderen hier continu positief worden benaderd.
Vandaag vielen we in de prijzen.



Eerst Helena voor de Middle School ceremonie die al vroeg, voor het starten van de lessen, wordt georganiseerd met een continentaal ontbijt voor de ouders. Helena werd geprezen voor haar uitmuntende hulp die ze geboden heeft aan de nieuwe Duitse jongen (en nog steeds helpt), de juffen wisten zich geen raad met de pas aangekomen jongen en Helena heeft het gewoon helemaal voor hen opgelost.
Erg lief Helena!


Een dik half uur later was Benjamin de gelukkige. Hij werd van harte gefeliciteerd met zijn bijzondere Wiskunde kwaliteiten, hij is bij wiskunde en rekenen steeds haantje de voorste en is een rekentovenaar voor de klas. Bravo Ben!
Benjamin met de Santa muts op het hoofd. Dit bewijst maar eens hoe goed hij zich in zijn vel voelt dat hij anders durft te zijn dan de anderen. Of ja, met zijn drietjes hebben ze trouw die muts op, al de hele afgelopen week en dat zullen ze zo nog doen tot met Kerst.