Saturday, April 28, 2007

weekendbezigheden

Dit weekend is het waterpolo tournooi voor Catherine in Ventura en volgend weekend drie dagen in San Diego, dat wil zeggen dat er nu niet veel andere dingen gebeuren dan rond de zwembaden hangen en supporteren, Eveline ontmoet er vriend(in)en en de twee jongsten zoeken er ook wat verfrissing op in de vrije oefenbaden, kwestie van hun zwempak aan te hebben zodat ze er maar in te springen hebben.




Alexander vloog donderdagochtend in de nog donkere nacht met het negentig koppige koor naar Chicago, dinsdag na middernacht zullen ze weer thuis zijn. Hun programma is niet alleen goed gevuld met zingen en grote banketten maar ook met heel wat bezoeken en de toerist uithangen. Weer een reiservaring rijker!
En vanavond lag er een jonge ratelslang die net gegeten had opgekruld haar roes uit te slapen op de warme beton aan onze voordeur. We hebben ze voorzichtig opgeschept en in een plastieken gesloten terrarium gezet, morgen bellen we met de wildlife verantwoordelijke waar ze mag uitgezet worden. Natuurlijk is hun beet giftig en gevaarlijk, maar dat wil niet zeggen dat we ze van kant moeten maken, door dat sterk gif zijn het trouwens de beste rattenvangers, kwestie van de voedselketen niet te doorbreken!