Saturday, June 14, 2008

Graduation Alex



Het was wel een vrijdag de dertiende maar het was toch een geluksdag voor de Newbury Park High School Graduerende Seniors want diploma's werden gul uitgedeeld na een slapeloos nachtje fuiven in Disney Land. Vijfhonderdtachtig afstuderenden, vijfhonderdtachtig High School diplomas.
In traditionele Gap en Gown vond de hele ceremonie plaats in het sportstadium van de school. Ouders en familie stonden al uren op voorhand in de rij voor de beste plaatsen op de tribune. Muziek en zang door het koor en solisten, sprekers en de naamvoorlezing, het nam allemaal bijna drie uur, het was bij afloop nog net niet donker.
Vanaf nu is verder studeren een optie en is het van geen moeten meer, vanaf nu draag je als student de eigen verantwoordelijkheid, voor velen betekent dit uit het ouderlijk huis verhuizen en uit werken gaan om de studiekosten te betalen.
Alex wil verder in de filmindustrie en waar kan je dat beter doen dan dichtbij Hollywood? Columbia College Hollywood wordt het voor hem. Op veertig minuten van huis vandaan, zo kan hij nog lekker bij mama en papa thuis blijven wonen. (al ziet hij dat niet als een voordeel natuurlijk)
Ondertussen heeft hij tijdens de weekends zijn handen vol met het filmen van huwelijken of extravagante verjaardagsfeesten in Los Angeles. Via via leerde hij dit video en fotografie productiehuis kennen. Voor hem is dit de perfecte voorbereiding en oefening voor zijn toekomstige opleiding en is ook nog goed voor zijn bankrekening ook.