Thursday, January 03, 2008

geen betere nieuwjaar

Geen voorafje maar ook geen foto's van onze gelukkige nieuwjaarsovergang, dat laatste wensen we elkander toch steeds, niet?
Wij deden het in de bergen, in de vrieskou op twee uur rijden van huis, al slapende gingen we aldaar over van 2007 naar 2008 om het jaar fris, monter, gezond, opgewekt en sportief te beginnen. Om half zeven alstublieft rinkelden de wekkertjes, met toeters en bommetjes kusten we elkander "Happy New Year", om acht uur stonden we aan te schuiven voor lifttickets en wat later zoefden we de hellingen af, de ene op snowboard en de anderen op ski's. Wat een luxe, geen kat op de pistes want die hadden allen last van de katers, die welliswaar na de middag verdwenen waardoor de pistes dan toch nog vol katten zat, het werd dus nog gezellig druk.
Maar 1 dag is geen dag, dus bleven we nog een keer slapen en deden de volgende dag hetzelfde wat we al op nieuwjaarsdag deden, skieen dat de stukken eraf vlogen! Zo veel mogelijk, zo snel mogelijk, zo kwalitatief mogelijk gebruik maken van onze eigen persoonlijke nieuwjaarstraktatie, een super mini skiverlofje. Geen aanschuiven aan de liften maar supersnel door de alleenrijdersrij, tot het donker was en de kinderen moe en uitgeput.
Toen bleven we nog een nachtje slapen, maar mochten nu uitslapen. Een luxe ontbijtje in een etablisementje, nog wat rondhangen en weer naar huis.
Daarom beste mensen, nog een late "Gelukkige Nieuwjaar" wens.