Saturday, January 14, 2006

funny


Een nieuw brilletje voor Benjamin stond vandaag op het programma, zijn oude wou hij in de klas niet meer dragen omdat het bord er dan zo "funny" uitzag, alarm door de juf en wij op zoek voor een nieuw oog-onderzoek. Bij Lenscrafters, alles in een, 's morgens het oogonderzoek, daarna een nieuw brilmontuurtje kiezen en een uurtje later het afgewerkt produkt mogen ophalen. Da's snel en de prijs viel ook nog mee en ons ventje content, zijn oude glazen bleken te straf en het montuurtje werd te klein, een bril enkel voor in de klas en voor het huiswerk omdat het een vorm van astigmatisme is die nog niet te erg blijkt te zijn.
Helena zou paardrijlessen hebben maar alles bleek afgelast omdat het een beetje regende, deze ochtend vroeg althans, wat motregen, ze zijn hier dus niet veel gewoon, de hele stal lag plat, paardjes bleven netjes binnen, niets geen lessen of trainingen.
Catherine en Eveline hadden verjaardagsfeestjes, Catherine nog steeds want daar is het 'sleepover' tot zondagmiddag, bepakt met slaapgerief en tandenborstel en kadootje natuurlijk. Eveline haar mond is weer helemaal genezen verklaard dus kan ze weer volop uitleggen.
Alexander? Die heeft wat in den hof gewerkt en toen vonden we de grootste "Black Widow" aller tijden, zelfs de buurman die hier al heel zijn leven woont was sterk onder de indruk, we zien ze wel vaker in de garage of in de tuin maar zijn dan meer zoals gewone maar gitzwarte spinnetjes, maar deze had een lijf als een knikker, hij heeft ze dan ook "ge killed". Gevaarlijke beestjes.
Er zouden ook echte Tarantula's zitten, maar zijn niet zo gevaarlijk zegt hij. Toch wel om de kriebels te krijgen hoor.