Saturday, March 12, 2005

Alles krijgt zijn plaatsje

Alexander's hoekje
Alexander heeft vandaag wat foto's genomen van 'zijn' kamer, het is eigenlijk de 'office' van het huis die de jongens samen delen, met een paar houten ikea-rekjes die eigenhandig geverfd zijn, is de kamer handig in twee gedeeld, het is er erg knus geworden, vooral nu hij er zijn favoriete posters heeft opgehangen met 'poster tack'.

Eveline was sinds gisteren op haar eerste slaap-verjaardagsfeestje in California, tot 4 u deze namiddag en "niet te vroeg komen he mama!". Thuisgekomen nestelt ze zich op haar kamertje met haar brieven om weer nieuwe te schrijven, ze heeft nu weeral veel te vertellen. Ze is tevreden "ge weet toch dat ik rap nieuwe vriendinnen maak he!", en "ze moeten mij toch een leuke vinden als ik al naar feestjes mag komen he?", maar ze is stikke-moe, de hele nacht zijn ze wakker gebleven om te vertellen en te kletsen, ze hebben films bekeken, pizza gegeten en nagels gelakt.

De mannen zijn vandaag naar de kapper geweest, maar Benjamin heb ik moeten terugsturen, het was net een jommekeskapsel, de tweede poging was goed maar niet zoals we gewend zijn, misschien toch eens navragen bij de mama's hier, vooraleer de vrouwen zich aan een knipbeurt wagen.